26. 01. 2012.

Nakit Kirka

Ima nešto predivno što bi najrađe sebično zadržala za sebe,ali ipak moram pokazati.Radi se o nakitu zbog kojeg sam zapravo zavoljela nakit.Do ovog otkrića sve mi je bilo nešto ili pregirly ili pretough ili prefancy ili preplastično.Nosila sam uglavnom samo naušnice i to većinom što veće ringove.Dosadno i ziheraški,ali volim ringove i nekako mi na sve idu.Općenito volim da je nakit što glomazniji.Neke sitne naušnice,tanke ogrlice i prsteni izgledaju mi poput dječjeg nakita,nekako nedovoljno odraslo i snažno.Uglavnom,Nakit Kirka je nešto što zadovoljava sve,po meni bitne,kriterije.Istodobno je ženstven,fancy i tough baš koliko mora biti.Jednom riječju:bajka.Što je još dodatni plus,može se naručiti izrada pojedinih komada po želji.Isto tako postoji mogućnost prerade vašeg starog nakita u nešto sasvim novo.Danas mi je stigla ogrlica rađena po narudžbi:



Nedavno sam naručila i naušnice,a prva ogrlica koja me osvojila bila je ova luda ogrlica s paukom:



Izdvojila sam  neke od omiljenih komada,a ima ih stvarno puno(neki od ovog nakita rađen je za Alduk):


   













Primjer kako se od starog nakita može napraviti novi:


Svaki komad je unikat,a neki od materijala koji se koriste za izradu su:sedef,swarovski kristali,keramika,staklo,poludrago kamenje,štras,kvarc,tirkiz,koralji,mramor,drvo,koža....Ja sam zaljubljena.A vi?:-)Ostatak možete vidjeti i kupiti na facebook profilu Nakit Kirka.
Photos: © 2010. Nakit Kirka

Broj komentara: 9:

  1. Dijelim tvoje oduševljenje s Kirka nakitom - imam i sama par komada :-)a prvi sam kupila još 2007. godine - Branka je stvarno fantastična u izradi nakita!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jedno veliko hvala tebi draga na ovom predivnom teksu,ostavila si me bez riječi!!!!
    Hvala i za ovaj anoniman komentar,iako bih voljela znati tko je to :)))

    Kirka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam mogla izdrzati da i ja ne podijelim svoje odusevljenje nakitom ove predivne umjetnice! Takodjer moram pohvaliti ukus autorice teksta, jer sam ponosna vlasnica dva komada nakita cije slike je odabrala, a jedan komad necu nikad prezaliti:) Izmakao mi je za dlaku :(
      Volim nakit otkad sam bila djevojcica. Veliki, glamurozni nakit. Ali sve tkvi komadi koje sam do prije godinu dana vidjela su bili stravicno kicasti i neukusni. Kada sam prvi put naletjela na Brankin profil na Facebooku odusevila sam se. Cak sam zahvaljujuci njoj pocela nositi i zlatni nakit koji sam do tada kategoricki prezirala. Pokazala mi je da sve moze izgledati lijepo i posebno, ako se radi s ukusom ljubavlju. Hvala ti, Branka. Definitivno si mi uljepsala zivot svojim prekrasnim nakitom, ali i svojim prijateljstvom i osobnoscu!

      Ela

      Izbriši
  3. i mene je totalno osvojila...nikako stat..što ih više imam više me pita :)

    OdgovoriIzbriši
  4. sve smo vlasnice dva komada :)) ja sam vlasnica i vise njih ali dva koja su na slikama gore.i nadam se je ne samo ovih koje imam,hehe.to je nakit koji kad netko dodje na kavu i usput otvori kutije sa nakitom kaze "ajme ovo je ona cura od koje uzimas,predobro je". :)) a pritom nije samo stvar nakita i vrijednih virtuoznih ruku,branka je predivna kao i njezin nakit.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. upravo tako:) imam vec brdo njenog nakita, a nikako da mi bude dosta:))) sad sam i mamu navukla pa i ona narucuje! a nikad prije nije voljela krupan nakit! sada ne skida njene ogrlice!

      Ela

      Izbriši
  5. E,moram i sama da dodam neku rijec.....jednostavno sam odusevljena njenim nakitom....iako sama pravim nakit i obozavam ga,nisam mogla odoliti da nemam nesto njeno.....svaki put sa odusevljenjem gledam njene radove i radujem se novom djelu...osim sto je velika umjetnica,mislim da je Branka jedna predivna dusa...iako se licno ne poznajemo....ali nase fb druzenje je dovoljno da mogu da tvrdim da je ona zaista posebna...velika mi je cast pripadati krugu njenih fb-prijatelja.posebna,predivna kao i njen nakit!
    Senada

    OdgovoriIzbriši
  6. Branka Rules..zena uziva i zivi svoju umjetnos a meni je cast nositi je :) <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličnooo! Čim sam vidjela prvu sliku, zaljubila sam se :)) zbilja je poseban
    dizajn nakita

    OdgovoriIzbriši