20. 04. 2012.

pierced through my skin I bleed....

  


jacket:H&M
t-shirt:X-NATION
knitted top:RELIGION
belt:JUST CAVALLI
jeans:ZARA
boots:DENIS
bag:ZARA
sunglasses:BOSS ORANGE


Promijenih boju kose,jer nisam više mogla gledati onaj gadan izrast.Nisam znala što bih.Prvo sam mislila biti crna,al opet dok sam se sjetila kako to brzo dosadi i kako se teško riješiti crnila,odustala.Cijelo vrijeme govorim da bi mi bilo najdraže da nikad nisam farbala kosu pa sam odlučila probati nešto što sličnije prirodnoj boji.Najbitnije mi je bilo da nemam preuočljiv izrast i da boja nije mat.Odatle ideja o popularnim balayage pramenovima i ombre tehnici bojanja.Nisam baš oduševljena dosad viđenim ombreom pa mi se cijelo vrijeme vrtjelo po glavi kako ću na kraju biti nezadovoljna i ipak otići u crno da spasim stvar.Na kraju sam iz salona odlazila prezadovoljna.Ispalo je točno kako sam zamislila:kontrast nije prevelik,izgleda prirodno.Nadam se da će se boja fino stopiti s mojom prirodnom i da ću ubuduće bojati kosu svakih šest mjeseci tek toliko da je osvježim.Majstor od zanata je hvaljeni Zvonimir Franić koji je prije par dana otvorio vlastiti frizerski salon ''F'' u Maksimirskoj 41.Konačno sam našla svog hair gurua.
Probala sam poslikati kosu,ali nikako da boja ispadne realno:





Broj komentara: 7:

  1. super kosa, bas mi se svidja ova kombinacija malo svijetlije i tamnije.. :-)

    ide i pitanje jedno, ako nije preintimno?
    jel imas koju tetovazu, ili pierce? ako ima, moze slika?? :)) to uvik volim vidit na dobroj curi :/ ;:)))

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala:-)...tetovaže ne volim pa nemam,a pirseve obožavam ukoliko nisu na licu...imam na pupku i microdermal na podlaktici:-D...planiram novi staviti uskoro pa ću ih sve poslikati;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. aaaaa microodermall!! odlicno! i ja bi ga stavila, al me strah skidanja :/ i malo sam smotana pa da ne zapnem kosom ili necim.. neznam ni sama :/
    pupak imam i ja! :))

    OdgovoriIzbriši
  4. joooj, microdermal! evo sad pretumbavam stare postove u nadi da cu ga ugledati. :D koja, lijeva ili desna podlaktica? :D ajde fotkaj, fotkaj!

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlična frizura, ja si tako nešto želim i također planiram otići Zvonimiru :) Možeš li mi možda reći koliko to otprilike košta, jer vjerujem da cijene nisu baš niske, pa da se znam pripremiti, jer ja prelazim iz crvene u ovu tvoju boju - tako da će biti veselo :P Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  6. ako ćeš skidati boju vjerojatno će koštati malo više,moje je bilo s pilingom vlasišta i ampulom nekih 600kn,bez toga bi bilo nekih 400-450kn ako se ne varam;-)

    OdgovoriIzbriši