04. 05. 2014.

just bought

1.2.

3.4.

5.6.

1,2,3,5,6 NIKE 4 JUST OVER THE TOP


3 komentara:

  1. Draga Ida,
    zasto ne stavljas fotke outfita? :(
    Tako si lijepa i zgodna, a mogu mislit da si sada jos i vise, s obzirom da prema fotkama obleke koju kupujes, jako puno treniras.
    Stvarno si mnoge razveselila otvaranjem bloga i prava je steta da te nema vise.
    Mislim, super je vidjeti sto kupujes, ali netko tko te ne zna s foruma, ne zna koliko si zakon i duhovita, stvarno bi mogao steci cudan dojam o tebi.
    Jer obleke je fakat puno, o ukusima se jelte ne raspravlja, ali opet, bilo bi puno bolje da tebe vidimo u toj robici. ;)

    Shvati ovo najvise dobronamjerno sto moze biti. :)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joooj, baš drag i poticajan komentar...ne znam ni sama zašto ne postam outfite...valjda imam neke miješane osjećaje kaj se bloganja i takvog eksponiranja tiče...s tim da sam zadnjih mjeseci postala komotna i stalno sam u patikama i trenerci, rasčupana i nenašminkana :D...razmišljala sam stavaljati outfite za trening , al nikako da počnem, lijenost me ulovila...al dolazi ljeto pa ću opet biti aktivnija...ipak je to modno zanimljivije razdoblje

      Izbriši
  2. Potpisujem ovaj gore komentar. Iako stikle &co nisu bile moj cup of tea, gustala sam te gledat i citat. A sad slinim na ovu svu robu za vjezbanje i patike, predivno sve :s :s, blago ti se

    OdgovoriIzbriši